Avslappnig i mitt nya spabad

Avslappnig i mitt nya spabad

Hej läsare, vad kul att ni tittar tillbaka hit. Jag utökade mitt hus förra veckan och det var ett av de bästa valen i mitt liv. Ni ska få veta precis vad det är om ni fortsätter läsa, och sedan ska jag berätta vad mina barn tyckte om denna investering.

Enda sedan jag var liten har jag alltid önskat mig ett badkar eftersom jag alltid har vart som fisken i vattnet och därför köpte jag nu ett spabad i Linköping. När jag var liten var jag alltid hos min mormor och morfar och badade i deras badkar och sedan var jag på badhuset en del med mina bästa vänner. Vi var nog där två gånger i veckan i alla fall då vi simmade och busade. Nu när jag har skaffat hur och har en jättestor och fin altan så tyckte jag att det var dags att köra ett spabad som man kan ligga och slappna av i på kvällarna. Efter jag köpte detta spabad i Linköping så kan man säga att mina barn har uppskattat det mycket mer än jag och jag uppskattar det verkligen mycket. De har badat varje kväll och de tjatar även på mig att de vill bada på morgonen också men det är tyvärr inte möjligt eftersom de kommer bli sena till skolan då. Jag har slappnat av väldigt mycket jag med i detta spabad och om jag vill byta upp mig någon dag kommer jag lätt köpa ett till spabad i Linköping av Spa City. Det är verkligen ingen tvekan att jag kommer ha ett spabad livet ut. Det är det bästa köpet jag någonsin har gjort. Tack för mig och hoppas att ni vill läsa nästa inlägg också.


Kommentarer är stängda.