Tack för medicinsk fotvård och massage

Tack för medicinsk fotvård och massage

Tjenare alla läsare, det var ett tag sedan!

Jag har inte riktigt haft feeling de senaste dagarna för att skriva något inlägg men nu så, nu idag vaknade jag upp med känslan av att jag har saknat bloggen. Så nu är jag tillbaka och tänkte berätta lite för er vad som händer i mitt liv.

Under den senaste veckan så har jag upptäckt hur skönt det är med medicinsk fotvård och massage för fötterna, helt magiskt. Hudiksvall är inte den största staden i Sverige direkt så därför har vi inget brett utbud av kliniker som ger medicinsk fotvård, men det finns ett ställe som heter Polarhälsan som jag har var på tidigare i veckan. Där fick jag en riktigt skön behandling av medicinsk fotvård och lite massage, helt precis vad jag behövde efter att ha kommit tillbaka från en resa med fjällvandring.

Jag var med jobbet uppe i Norge för en kortare semester fylld med aktiviteter som fjällvandring och skidåkning. Chefen ville sammansvetsa teamet lite mer så han bokade en buss från Hudiksvall upp till Norge där vi skulle spendera några dagar tillsammans. Jag är inte direkt någon friluftsmänniska och därför hade jag lite smått panik när jag fick höra om resmålet. Visst kunde jag åka slalom, men det är så att jag själv skulle boka en resa till någon skidort. Jag spenderar mycket hellre tid på afterski än att vara i backen. Det jag hade mest panik över var vandringen, jag hade absolut inga klädesplagg som skulle klara av flera dagars vandring. Givetvis hade jag kunnat ha skidkläderna på mig men jag kunde ju inte gå runt i pjäxor, så jag fick helt enkelt ringa till farsan och frågade om jag kunde låna några dojor. Efter tre dagars vandring i farsans gamla skor som var två storlekar för små så kan jag meddela att mina fötter hade mått bättre. Nu efter lite medicinsk fotvård och massage så är jag dock på banan igen.  


Kommentarer är stängda.