En otroligt duktig hundfrisör

En otroligt duktig hundfrisör

God morgon, god middag, god kväll, helt beroende på när du läser detta. Varmt välkommen ska du vara till min blogg och ett nytt inlägg! Idag tänkte jag skriva lite om Malins Hundstryle, företaget jag har vänt mig till för klippning och hundbad i Örebro.

Mot slutet av förra året bestämde jag och min sambo att vi skulle utöka vår familj med en hund, något som vi länge hade pratat om. Det blev en liten pudelficka, hon är en av mysigaste hundarna jag har träffat. När hennes päls väl hade växt till sig och hon fick den i ögonen kände vi att det var dags att klippa henne. Varken jag eller min sambo visste hur vi skulle gå tillväga så vi sökte efter information på internet, det gjorde oss dock inte mycket klokare. Det slutade med att vi istället bestämde oss för att leta upp en hundfrisör som vi kunde vända oss till, vi hittade då Malins Hundstyle som erbjöd allt från klippning till hundbad i Örebro. Eftersom det var hennes första gång hos frisören visste vi inte hur hon skulle reagera, hon skötte sig exemplariskt och allt gick väldigt bra. Det beror även mycket på hur lugn och sansad frisören var, hon visste precis hur hon skulle agera och hantera hundar. När vi ändå var där passade vi på att köra hela paketet, det blev klippning, föning, badning och kloklippning. Allt gick hur bra som helst och resultatet blev helt magiskt, vi var riktigt nöjda när vi gick därifrån. Nu när vi vet hur bra den här hundfrisören är kommer vi garanterat fortsätta gå till henne när det är dags för klippning och eventuellt hundbad i Örebro. Jag tycker även att ni borde kolla in Malins Hundstyle ifall ni bor i närheten, hon är extremt duktig på sin sak.


Kommentarer är stängda.