Samtalsterapi har hjälpt mig

Samtalsterapi har hjälpt mig

Hallå där! Vad roligt att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett inlägg. I dagens inlägg tänkte jag prata lite närmare om företaget Vallneus Samtalsterapi, dit har jag vänt mig för att få hjälp med samtalsterapi i Halmstad. Jag kommer även prata om varför jag har valt att gå på just samtalsterapi.

Under den tidigare parten av mitt liv kände jag aldrig att jag hade något större behov av att prata ut med någon, jag hade personer runt omkring mig som jag kunde vända mig till om jag ville men jag kände nästan aldrig behovet av att göra det. På senare tid har mitt behov däremot ökat, för ungefär ett år sedan kände jag att jag fick ett större behov av att prata ut med någon. Sedan dess har jag dock inte riktigt känt att jag har haft någon som jag kan vända mig till för att prata om allt, vilket har gjort att jag har burit det mesta inom mig. Ju mer tiden har gått har jag bara känt att jag har påverkats mer och mer av det. Det är anledningen till att jag började gå i samtalsterapi i Halmstad, på så sätt hade jag någon som jag kunde prata med och ventilera kring mina tankar och problem. Som sagt är det Vallneus Samtalsterapi jag har vänt mig till för att få den hjälpen, jag är otroligt nöjd över all den hjälpen jag har fått därifrån. Att ha någon som jag kan prata med om allt och ingenting har verkligen hjälpt för mig, det gör att jag inte längre bär allt inom mig och därmed har jag börjat må mycket bättre. Om man jämför mitt mående idag med för några månader sedan är det en markant skillnad, det har verkligen vänt för mig och jag mår bättre än någonsin. Om du som läser detta känner att du inte har någon att prata med kan jag definitivt rekommendera dig att gå på samtalsterapi eller liknande. Ifall någon av er skulle vara intresserade av samtalsterapi i Halmstad kan jag tipsa er om företaget Vallneus Samtalsterapi.


Kommentarer är stängda.